Lovade lägga in bild på resultatet av beskärningen som jag gjorde tillsammans med Erhard. Här är de, äppelträd före och äppelträd efter:

Kanske inte så lätt att se (klicka på en bild så kommer det upp en större), men ni ser ju vad små mina träd är och jag vill gärna bevara dem små för att lätt kunna gallra och plocka äpplena. Det tog ca 3,5 timme att beskära dem (ca 50 st) tack vare Erhard och hans eldrivna sekatör! Skulle jag gjort det själv hade det tagit minst en vecka! Tack Erhard smiley

Sedan ner med grenarna i kvarnen. Jag älskar den – trots oljudet – en stor hög med grenar blir en liten kasse med fint täckmaterial som antingen läggs tillbaka under träden (glöm inte gödsla samtidigt, vid nedbrytningen tas näring från jorden!) eller på komposten.

Efter att man haft Erhard på besök så kan det dyka upp sånt här i något träd. Det är en ymp av ‘Ellen’, spännande att smaka på den om ett par år.