Det finns fortfarande en hel del som man kan hitta på i trädgården, jag tillverkade kransar av ricin, bolltistel och Japansk lykta. Stommen passade jag på att göra när jag beskar plommonträdet tidigare i höstas.
Vindruvsskörden har varit enorm i år, verkligen roligt! Vi har kokat saft och gjort gelé, förra året kom en flock fåglar och åt upp hela skörden så vi hade inte riktigt räknat med att få några druvor i år heller.
Har man inte druvor eller om man inte vill tillverka kransar så kan man alltid passa på att formklippa buskar och träd, formerna kommer fram fint under vintermånaderna.
Jag ska roa mej med att täcka in mina tujor i hönsnät under helgen så att rådjuren inte kommer åt dem. Det fungerade bra förra vintern, förhoppningsvis blir de så stora nästa år så att det inte behövs täckas mer….